NAROČANJE

SAMOPLAČNIŠKE
STORITVE
ZVEM vprašalnik
PDF Vprašalnik plakat
Zloženka - pdf
Pri nas uporabljamo aplikacijo
Apliakcija do zdravnika
Podmeni

Za prijetnejše bivanje v bolnišnici

Internetni dostop

Pacientom in obiskovalcem je na voljo brezžični internetni dostop na območju celotne bolnišnice, geslo za dostop dobite pri osebju posameznega oddelka ali ambulante.


Televizija in radio

Po dogovoru z zdravstvenim osebjem oddelka lahko v bolniško sobo prinesete radijski sprejemnik, vendar se o poslušanju dogovorite tudi z bolniki iz vaše sobe. 

S televizijskimi sprejemniki so opremljene vse bolniške sobe na kirurškem oddelku, na otroškem oddelku so televizijski sprejemniki v igralnici in v nekaterih sobah, televizijski sprejemnik pa je na voljo tudi v avli ginekološko – porodnega oddelka.


Telefon

Predlagamo, da med zdravljenjem pustite svoj mobilni telefon doma. Če menite, da tega ne morete storiti, vas prosimo, da ga utišate ali nastavite tresljaje namesto zvočnega signala, in ga uporabljate čimbolj obzirno, da ne motite drugih bolnikov. Nekatere aparature, ki jih uporabljamo v bolnišnici, mobilni telefon izredno moti in celo povzroči okvare, zato vas prosimo, da svoj mobilnik izključite v vseh prostorih, ki so označeni s prepovedjo njegove uporabe.Duhovna oskrba

V kletnih prostorih bolnišnice ob dvoriščnem vhodu pri dvigalu je kapelica Lurške Matere božje. Maše za pripadnike rimskokatoliške vere so vsak torek ob 19. uri. Kapelica je odprta ves dan. Bolniki lahko naročite obisk duhovnika tudi v sobo, kar sporočite sami ali vaši svojci medicinski sestri na oddelku ali župnijskemu uradu na številko 07/ 49 61 275.
Frizer, pediker, brivec

Proti plačilu so vam na voljo frizerske, pedikerske in brivske storitve ter refleksna masaža stopal. Za storitve se dogovorite z medicinsko sestro na oddelku.


Okrepčevalnica - bolnišnična menza

Če vam zdravstveno stanje in dietni režim dopuščata, lahko obiščete okrepčevalnico - bolnšnično menzo v kletnih prostorih glavne zgradbe.


Samopostrežni avtomati za napitke

V bolnišnici so na več mestih nameščeni samopostrežni avtomati za hladne in tople napitke. Če jih želite uporabljati, vam svetujemo, da imate pri sebi kovance ali bankovce manjše vrednosti.

Nazaj na vrh