NAROČANJE

SAMOPLAČNIŠKE
STORITVE
ZVEM vprašalnik
PDF Vprašalnik plakat
Zloženka - pdf
Pri nas uporabljamo aplikacijo
Apliakcija do zdravnika

Postopno sproščanje izvajanja zdravstvenih pregledov in posegov

Splošna bolnišnica Brežice bo v skladu  z usmeritvami Ministrstva za  zdravje od 16. 4. 2020 dalje pričela s postopnim sproščanjem izvajanja zdravstvenih pregledov in posegov.

Pacienti bodo vabljeni pisno ali jih bomo kontaktirali osebno s klicem po telefonu. V pisnem ali ustnem vabilu boste prejeli datum in uro pregleda oz. posega ter navodila za obravnavoV kolikor se pri vabljenem pacientu kažejo znaki respiratornega infekta (povišana temperatura, kašelj, bolečine v grlu, žrelu, nahodni znaki, bolečine v mišicah) ali so bili v morebitnem stiku s COVID-19 okuženim pacientom ali osebo s sumom na okužbo s COVID-19, to sporočijo po telefonu, da bodo prejeli nadaljna navodila glede datuma pregleda.

Zaradi zagotavljanja varnosti v času epidemije, prosimo, da pacienti pridejo na naročen termin ob točno določeni uri in z zaščitno masko, ki si jo zagotovijo in nadenejo že pred vstopom v samo bolnišnico.

Obveščamo, da bomo pred vhodom v objekt, kjer bo potekala zdravstvena obravnava, izvajali nadzor vabljenih pacientov in preverili epidemiološko anamnezo pacienta. V kolikor bo ocenjeno, da obstaja sum naokužbo s COVID-19, pacient ne bo mogel opraviti zdravstvenega pregleda.

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in upoštevanje navodil!

Datum: 15. 4. 2020

Vse objave
Nazaj na vrh