NAROČANJE

SAMOPLAČNIŠKE
STORITVE
ZVEM vprašalnik
PDF Vprašalnik plakat
Zloženka - pdf
Pri nas uporabljamo aplikacijo
Apliakcija do zdravnika
Podmeni

ORL

ORL
Elektronska pošta:
orl.narocanje@sb-brezice.si
Kontaktni telefon
: 07 466 82 33

V otorinolaringološki ambulanti opravljamo zdravljenje slušnega sistema, nosu in obnosnih votlin. Natančna anamneza in otorinolaringološki pregled omogočata ugotovitev bolezni in način zdravljenja. Ugotavljamo stanje sluha ter zdravimo bolezni sluznic, nosu in obnosnih votlin. Prav tako zdravimo bolezni žrela in grla. Svetujemo nadaljnjo diagnostiko in ukrepe za izboljšanje zdravja. Bolnike, pri katerih je potrebna operativna terapija, napotimo na nadaljnjo obravnavo v ustrezno ustanovo. Bolnikom, ki imajo težave s sluhom, opravimo tonski pražni avdiogram (ADG). Glede na stopnjo okvare nato predlagamo in predpisujemo slušne aparate. 

V naši ambulanti ordinirajo: Marko Novak, dr.med.,specialist otorinolaringologSpudič Štefan, dr.med., specialist otorinolaringolog in Anja Župan, dr. med., spec. otorinolaringolog.

Ordinacijski časi
Dan v tednuoddoZdravnik – specialist ORL
Dve sredi v mesecu po dogovoru (do izpolnitve programa oz. odprave ČD)
8.00
14.00
Anja Župan, dr. med.
Dve sredi v mesecu
15.0020.00Štefan Spudič, dr. med. ali Marko Novak, dr. med.
En četrtek v mesecu
15.00
20.00
Marko Novak, dr. med.


Naročanje na pregled:

Osebno naročanje poteka med ordinacijskim časom. Telefonsko naročanje je možno vsak delovnik od ponedeljka do petka med 9. in 11. uro na tel. št. (07) 46 68 233. 

Pacienti lahko napotnico pošljejo tudi po pošti na naslov: SB Brežice, ORL amb., Černelčeva cesta 15, 8250 Brežice.

Naročilo oz. napotnico lahko oddate tudi preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naslednji povezavi:  https://narocanje.ezdrav.si/. Lahko pa številko eNapotnice in vašo KZZ številko pošljete tudi na naslov: orl.narocanje@sb-brezice.si ali tajnistvo@sb-brezice.si.

OPOZORILO: Vsebina elektronske pošte na poti med pošiljateljem in naslovnikom ni varovana!

V vsakem primeru nam morate za vpis na čakalni seznam predložiti napotno listino najkasneje v 5 dneh (stopnja nujnosti: zelo hitro) oziroma najkasneje v 14 dneh (stopnja nujnosti: hitro ali redno) po njeni izdaji. 

Odgovorna oseba za naročanje: Apolonija Bašič, zdravstveni administrator, kontakt: 07 46 68 233.

Pooblaščena oseba za čakalni seznam: Tinkara Pacek, DMS, DMS, pomočnica direktorice za področje zdravstvene nege in oskrbe, tel. št.: 07 46 68 118, e-pošta: tinkara.pacek@sb-brezice.si


Nazaj na vrh