Podmeni

ORL

ORL
Elektronska pošta:
orl.narocanje@sb-brezice.si
Kontaktni telefon
: 07 466 82 33

V otorinolaringološki ambulanti opravljamo zdravljenje slušnega sistema, nosu in obnosnih votlin. Natančna anamneza in otorinolaringološki pregled omogočata ugotovitev bolezni in način zdravljenja. Ugotavljamo stanje sluha ter zdravimo bolezni sluznic, nosu in obnosnih votlin. Prav tako zdravimo bolezni žrela in grla. Svetujemo nadaljnjo diagnostiko in ukrepe za izboljšanje zdravja. Bolnike, pri katerih je potrebna operativna terapija, napotimo na nadaljnjo obravnavo v ustrezno ustanovo. Bolnikom, ki imajo težave s sluhom, opravimo tonski pražni avdiogram (ADG). Glede na stopnjo okvare nato predlagamo in predpisujemo slušne aparate. 

V naši ambulanti ordinirata Marko Novak, dr.med.,specialist otorinolaringolog, in Spudič Štefan, dr.med., specialist otorinolaringolog.

Ordinacijski časi
Dan v tednuoddoZdravnik – specialist ORL
Dve sredi v mesecu
15.0020.00Štefan Spudič, dr. med. ali Marko Novak, dr. med.
En četrtek v mesecu
15.00
20.00
Marko Novak, dr. med.


Naročanje na pregled:

Osebno naročanje poteka med ordinacijskim časom. Telefonsko naročanje je možno vsak delovnik od ponedeljka do petka med 9. in 11. uro na tel. št. (07) 46 68 233. 

Pacienti lahko napotnico pošljejo tudi po pošti na naslov: SB Brežice, ORL amb., Černelčeva cesta 15, 8250 Brežice.

Naročilo oz. napotnico lahko oddate tudi preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naslednji povezavi:  https://narocanje.ezdrav.si/. Lahko pa številko eNapotnice in vašo KZZ številko pošljete tudi na naslov: orl.narocanje@sb-brezice.si ali tajnistvo@sb-brezice.si.

OPOZORILO: Vsebina elektronske pošte na poti med pošiljateljem in naslovnikom ni varovana!

V vsakem primeru nam morate za vpis na čakalni seznam predložiti napotno listino najkasneje v 5 dneh (stopnja nujnosti: zelo hitro) oziroma najkasneje v 14 dneh (stopnja nujnosti: hitro ali redno) po njeni izdaji. 

Pooblaščena oseba za čakalni seznam: Povh Simona, zdravstveni administrator, kontakt: 07 46 68 233.