NAROČANJE

SAMOPLAČNIŠKE
STORITVE
ZVEM vprašalnik
PDF Vprašalnik plakat
Zloženka - pdf
Pri nas uporabljamo aplikacijo
Apliakcija do zdravnika

Obvestilo o izpolnjevanju PCT pogoja

Na podlagi Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19, ki se uporablja od 21. 2. dalje, obveščamo:

  1. PCT pogoj morajo izpolnjevati vsi uporabniki zdravstvenih storitev, ki bodo hospitalizirani. Opravi se tudi epidemiološka triaža.

  2. PCT pogoj morajo izpolnjevati vsi uporabniki, pri katerih se opravijo posegi, ki so ocenjeni kot tvegani za prenos okužb – splošna anestezija, posegi v ustni votlini, endoskopski posegi in podobno. Opravi se tudi epidemiološka triaža na vhodu.

  3. PCT pogoj morajo izpolnjevati vsi zaposleni in ostali sodelavci, ki opravljajo delo v bolnišnici na drugi pravni osnovi.

  4. Pri vseh ostalih uporabnikih zdravstvenih storitev – urgenca, specialistična ambulantna dejavnost – se PCT pogoj NE ZAHTEVA. Na vhodu se opravi epidemiološka triaža.

  5. Obiski so možni pri paliativnih in kritično bolnih bolnikih, o čemer se svojci predhodno dogovorijo z zdravnikom ali predstojnikom oddelka. Obiskovalci morajo izpolnjevati PCT pogoj in opraviti epidemiološko triažo na vhodu ali na oddelku pred vstopom v bolniško sobo.

Vse objave
Nazaj na vrh