NAROČANJE

SAMOPLAČNIŠKE
STORITVE
ZVEM vprašalnik
PDF Vprašalnik plakat
Zloženka - pdf
Pri nas uporabljamo aplikacijo
Apliakcija do zdravnika
Podmeni

Nevrološka ambulanta in EMG

Nevrološka ambulanta
Elektronska pošta: 
nevrologija.narocanje@sb-brezice.si
Kontaktni telefon:
051 659 880

Nevrologija je klinično medicinska veda, ki obravnava bolnike z boleznimi živčevja in mišic. Pri ambulantnem nevrološkem pregledu na osnovi anamneze in kliničnega pregleda nevrolog opredeli bolezen, indicira nadaljnje diagnostične preiskave in odredi ustrezno zdravljenje. Silovit napredek nevrologije je v preteklih desetletjih omogočil, da je diagnosticiranje in zdravljenje nevroloških obolenj vse učinkovitejše. Predvsem slikovne preiskave so zelo olajšale diagnostiko, dosegljiva pa so tudi številna zdravila, ki učinkovito lajšajo težave bolnikov. Kljub vsemu pa še vedno ostajata najpomembnejši orodji za zdravljenje pogovor z bolnikom in nevrološki pregled. 

 V naši nevrološki ambulanti ordinirata Kolenc Matej, dr.med., specialist nevrologije, in Savanović Vlado, dr.med., specialist nevrologije.

Ordinacijski časi
Dan v tednuoddoZdravnik – specialist nevrologije
Ponedeljek
16.00
20.00
Dinko Veledar, dr. med.
1 sobota v mesecu
8.0014.00Vlado Savanović, dr.med.
1x mesečno sobota14.0020.00Matej Kolenc, dr.med.

Naročanje na pregled za nevrološko ambulanto:

Osebno naročanje poteka med ordinacijskim časom. Telefonsko naročanje je možno vsak ponedeljek med 13. in 15. uro in sredo med 12. in 14. uro, ko ambulanta ordinira na mobilno št.: 051 659 880.

Datum delovanja ambulante pacienti izvejo na tel. št.: (07) 46 68 100.

Pacienti lahko napotnico pošljejo tudi po pošti na naslov: SB Brežice, NEVROLOŠKA amb., Černelčeva cesta 15, 8250 Brežice.

Od junija do avgusta je zaradi letnih dopustov zdravnikov zmanjšan obseg ambulant, zato priporočamo, naročanje preko odposlane napotnice, zaradi čimprejšnjega termina. 

Naročilo oz. napotnico lahko oddate tudi preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naslednji povezavi:  https://narocanje.ezdrav.si/. Lahko pa številko eNapotnice in vašo KZZ številko pošljete tudi na naslov: nevrologija.narocanje@sb-brezice.si ali tajnistvo@sb-brezice.si.

OPOZORILO: Vsebina elektronske pošte na poti med pošiljateljem in naslovnikom ni varovana! 

V vsakem primeru morate za uradno potrditev termina napotnico v roku 5 dni po pošti poslati na naš naslov.

Pooblaščena oseba za čakalni seznam: Novak Monika, sms, kontakt: 051 659 880

EMG ambulanta

Ordinacijski časi
Dan v tednuoddoZdravnik – specialist nevrologije
1. torek v mesecu
11.0019.00Vlado Savanović, dr. med.
Sreda
15.30
20.00
Dinko Veledar, dr. med.
2. sobota v mesecu7.0015.00Vlado Savanović, dr. med.
1x mesečno10.0017.00Matej Kolenc, dr.med. (po mesečnem razporedu)

Naročanje na pregled za EMG ambulanto:

Pacienti se naročajo na podlagi prejete napotnice. O datumu pregleda pa so obveščeni po pošti. Napotnico pacienti pošljejo na naslov: SB Brežice, EMG, Černelčeva cesta 15, 8250 Brežice. 

Naročilo oz. napotnico lahko oddate tudi preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naslednji povezavi: https://narocanje.ezdrav.si/. Lahko pa številko eNapotnice in vašo KZZ številko pošljete tudi na naslov: emg.narocanje@sb-brezice.si ali tajnistvo@sb-brezice.si.

Opozorilo: Vsebina elektronske pošte na poti med pošiljateljem in naslovnikom ni varovana! 

V vsakem primeru nam morate za vpis na čakalni seznam predložiti napotno listino najkasneje v 5 dneh (stopnja nujnosti: zelo hitro) oziroma najkasneje v 14 dneh (stopnja nujnosti: hitro ali redno) po njeni izdaji. 

Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko (07) 46 68 193 vsak ponedeljek, sredo, četrtek in petek med 8. in 10. uro ter med 12. in 14. uro.

Pooblaščena oseba za čakalni seznam: Detiček Irena, dipl. m. s., kontakt: 07 46 68 193.


Nazaj na vrh