NAROČANJE

SAMOPLAČNIŠKE
STORITVE
ZVEM vprašalnik
PDF Vprašalnik plakat
Zloženka - pdf
Pri nas uporabljamo aplikacijo
Apliakcija do zdravnika

Krkina donacija sodobne porodne postelje

Krka d.d. Novo mesto je konec februarja 2020 Ginekološko porodnemu oddelku Splošne bolnišnice Brežice donirala sodobno porodno posteljo v vrednosti 20.000 EUR.

Pridobljena donacija je več kot dobrodošla, saj pomembno prispeva k izboljšanju porodniške oskrbe. Njena prednost je, da osebju omogoča lažji pristop k porodnici, enostavnejše upravljanje in spremembo v šest različnih tipov postelj.

»Sodobna postelja je izboljšala porodne izkušnje posavskih mamic in zdravstvenemu osebju olajšala delo. Predstavlja najpomembnejši del opreme v porodni sobi. Služi kot pripomoček pri rojevanju, ki olajša potek poroda in nekoliko ublaži bolečino. Je varna in udobna za porodnico, ki lahko sama izbere najbolj ustrezen položaj. Hkrati je prijazna do babic in zdravnikov, saj omogoča enostavno spremembo v operacijsko mizo, ko je to za reševanje obporodnih zapletov ali poporodne oskrbe potrebno,« pojasnjuje Mateja Vukmanič Pohar, dr. med., predstojnica Ginekološko porodnega oddelka Splošne bolnišnice Brežice.

Donatorju se iskreno zahvaljujemo.

Anica Hribar, direktorica

Vse objave
Nazaj na vrh