NAROČANJE

SAMOPLAČNIŠKE
STORITVE
ZVEM vprašalnik
PDF Vprašalnik plakat
Zloženka - pdf
Pri nas uporabljamo aplikacijo
Apliakcija do zdravnika
Podmeni

Ginekološko porodni oddelek

Predstojnica ginekološko – porodnega oddelka:
Mateja VUKMANIČ POHAR,
dr. med., spec. ginekologije in porodništva
Kontaktni telefon:
07 466 81 41
Elektronska pošta: 
mateja.vukmanicpohar@sb-brezice.si
Strokovni vodja ginekološko – porodnega oddelka:
Andreja ŽERTUŠ,
dipl. babica
Kontaktni telefon:
07 466 81 20
Elektronska pošta: 
andreja.zertus@sb-brezice.si

Obiski v bolnišnici

OddelekDelovnikiNedelje in prazniki
GINEKOLOŠKO - PORODNI ODDELEK 16.00 - 17.00 14.00 - 17.00


Ginekološko – porodni oddelek zagotavlja nenehno bolnišnično varstvo žena, nosečnic, otročnic in novorojenčkov ter ambulantno dispanzersko in specialistično dejavnost za žene. S svojimi zdravstvenimi storitvami oskrbuje gravitacijsko območje občin Brežice, Krško, Sevnica, Kostanjevica na Krki ter tudi občin Bistrica ob Sotli, Šmarje pri Jelšah, Kozje in Podčetrtek. Kot manjša porodnišnica in ginekološko porodni oddelek si prizadevamo za čim bolj strokovno, prijazno, toplo in enakovredno obravnavo vseh pacientk.

Informacije svojcem in pacientkam:

Ob sprejemu v bolnišnico vas bomo prosili, da poveste, mi pa bomo zapisali: komu smemo dajati informacije o vašem stanju, kdo vas lahko obiskuje v času bivanja v bolnišnici, komu smemo posredovati podatke iz vaše zdravstvene dokumentacije. Informacije daje dežurni zdravnik, praviloma v popoldanskem času, in sicer med 17. in 18. uro, v prostorih urgenčne ambualnte ginekološko – porodnega oddelka.

Red in obiski na oddelku:

Od ponedeljka do sobote od 16. do 17. ure, ob nedeljah in praznikih od 14. do 17. ure. Iz zdravstvenih razlogov in obzirnosti do drugih bolnic vas prosimo, da imate pri sebi največ dva obiskovalca hkrati. Od obiskovalcev pričakujemo, da si ob prihodu umijejo roke, ne posedajo po bolniških posteljah ter ne odlagajo prtljage na previjalne površine in postelje. Obiski niso dovoljeni dojenčkom in majhnim otrokom, če to niso bratci ali sestrice novorojenčka. Obiskovalci morajo biti zdravi, hkrati prosimo, da ne povzročajo hrupa in pazijo na red in čistočo.

Nazaj na vrh