NAROČANJE

SAMOPLAČNIŠKE
STORITVE
ZVEM vprašalnik
PDF Vprašalnik plakat
Zloženka - pdf
Pri nas uporabljamo aplikacijo
Apliakcija do zdravnika

DONACIJA LAPAROSKOPSKEGA STOLPA

Podjetje ARTHREX Adria d.o.o. je dne 7. 6. 2017 Splošni bolnišnici Brežice v uporabo predalo laparoskopski stolp Arthrex Synergy, ki ga bodo uporabljali kirurgi in ginekologi pri izvajanju operativnih posegov. Podarjeni laparoskopski stolp Arthrex Synergy bo tako pomembno prispeval k varnejšim in kvalitetnejšim posegom v Splošni bolnišnici Brežice, za kar smo podjetju ARTHREX Adria d.o.o. iz Zagreba iskreno hvaležni.

S pomočjo laparoskopskega stolpa Arthrex Synergy bodo zdravniki izvajali laparoskopske operacije, in sicer holecistektomije, operacije kil, ginekološke operacije ter ostalo patologijo v abdominalni votlini.

Predstojnik kirurškega oddelka Matjaž Pohar, dr. med., spec. splošne kirurgije, se je podjetju ARTHREX ADRIA iskreno zahvalil za omenjeno donacijo, ter ob tej priložnosti še povedal, da so v bolnišnici že do sedaj izvajali laparoskopske operacije, zdaj pa bodo le-te z uporabo novega stolpa in modernejše tehnologije še varnejše in uspešnejše. Razširili bomo tudi spekter operacij ter s tem povečali obseg dela tako na kirurgiji kot ginekologiji za vse prebivalce Posavja in celotne Slovenije, hkrati pa bomo pomembno prispevali k zniževanju predolgih čakalnih vrst.

Vse objave
Nazaj na vrh