NAROČANJE

SAMOPLAČNIŠKE
STORITVE
ZVEM vprašalnik
PDF Vprašalnik plakat
Zloženka - pdf
Pri nas uporabljamo aplikacijo
Apliakcija do zdravnika

Dobrodelna akcija OŠ Velika Dolina

Delavci OŠ Velika Dolina so skupaj s starši in krajani četrtič zapored organizirali dobrodelno akcijo pletenja in kvačkanja izdelkov za otroke, ki se zdravijo na otroškem oddelku Splošne bolnišnice Brežice.

Izdelke na oddelku razstavimo, da si jih lahko otroci in njihovi starši, ki spremljajo otroke na zdravljenju, ogledajo ter izberejo za uporabo tistega, ki jim pride najbolj prav. Ker so pletilje zelo pridne in pripravijo res veliko število pletenin, v bolnišnici razveseljujemo uporabnike ves praznični december in še v začetku januarja.

Vsako leto ob akciji odpremo poseben zvezek, v katerega lahko uporabniki pletenin in drugih ročnih izdelkov, vpišejo svoje misli in pohvale v besedi in risbi. Knjižico vtisov, ki nastaja povsem spontano, ob koncu razdeljevanja izdelkov pošljemo šoli in na tak način tkemo nevidno vez med izdelovalci in uporabniki izdelkov. Akcija je zares unikatna.

Osnovna šola Velika Dolina z akcijo v največji meri uresničuje svoj cilj – zelo uspešno seje dobro voljo tako med male bolnike in njihove starše, kakor tudi med zdravstveno osebje bolnišnice.

Anica Hribar, direktorica

Vse objave
Nazaj na vrh