NAROČANJE

SAMOPLAČNIŠKE
STORITVE
ZVEM vprašalnik
PDF Vprašalnik plakat
Zloženka - pdf
Pri nas uporabljamo aplikacijo
Apliakcija do zdravnika

COVID-19 - DONACIJE

Spoštovani,

V dneh, ko smo zaradi koronavirusa tudi v Splošni bolnišnici Brežice povsem na novo organizirali delo in postopke pri obravnavi bolnikov, smo prejeli nekaj prijaznih klicev občank in občanov Posavja, ki bi želeli donirati sredstva za pomoč pri nakupu zaščitne opreme za zaposlene in nakupu potrebnih naprav za oskrbo najtežjih bolnikov okuženih s COVID-19.

Obveščamo vas, da bomo vsake donacije veseli in nam bo dragocena pomoč pri zagotavljanju najboljših možnih pogojev za obravnavo bolnikov znotraj obstoječih prostorskih možnosti bolnišnice. Odločili smo se, da bomo za čas epidemije organizirali dodatni prostor za intenzivno terapijo, kamor bi lahko namestili hkrati 2 pacienta okužena s koronavirusom, ki bi potrebovala intenzivno terapijo. V ta namen bomo kupili en dodatni ventilator. Vrednost naložbe je 25.000 EUR.

Vse, ki bi želeli pomagati pri nakupu obveščamo, da lahko prispevek nakažejo na TR SI56 0110 0603 0276730. Namen nakazila COVID-19.

Prejete donacije - stanje na dan 31. 12. 2020:

1. Donacije finančnih sredstev: Skupaj smo zbrali za 33.825 EUR donacij, od tega so nam 425 EUR donirali posamezniki - fizične osebe, 33.400 EUR pa naslednja podjetja: Sinergise d.o.o., Kovis d.o.o., Terme Paradiso, Hess d.o.o., Lions klub Brežice, Gen energija d.o.o., Sadjarsko društvo Artiče, Andas, računovodsko-finančno in davčno svetovanje d.o.o.

2. Donacije v medicinskem materialu: ECE d.o.o. Celje in NEK Krško - osebna varovalna zaščitna oprema, Pfizer Ljubljana - oprema za foto terapijo novorojenčkov, AR Plane Bistrica ob Sotli - kisikova grupa z vozičkom, Bartog d.o.o. Trebnje - zaščitne maske, Interpart d.o.o. Ljubljana- ejektor za komprimiran zrak.

3. Donacije v nemedicinskem materialu: K boljšemu počutju zaposlenih in pacientov so s svojimi donacijami v materialu prispevali: BV maziva d.o.o. z regeneracijskimi napitki, Ljubljanske mlekarne z Athentikos z musse skutami, Kozmetika Afrodita d.o.o. z negovalnimi izdelki za nego utrujene kože, SRC Infonet d.o.o. Naklo - TV sprejemnik, Mercator d.d. Ljubljana - pijača OK Vitality, Jamnica - voda Jana, Orbico d.o.o. Ljubljana - izdelki za okrepitev in kozmetični izdelki, POMA SVETOVANJE d.o.o. Polšnik - pijača Smutko 200 komatdov in kozmetični izdelki za osebno nego, EVROSAD Krško - 10 KARTONOV JABOLK 70 - 80 kg, HODŽIĆ DAVID s.p. Brežice- 130 kg pomaranč in mandarin.

Pobudnikom akcije in vsem donatorjem se iskreno zahvaljujemo.

Lep pozdrav,

Anica Hribar, direktorica

Vse objave
Nazaj na vrh